Leave a comment

TENTANG KAMI

OBJEKTIF SYARIKAT

Dalam industri pelancongan yang semakin berkembang, SUFFAH TRAVEL & TOURS SDN BHD memberi tumpuan kepada perjalanan percutian domestik Antarabangsa terutamanya menjelajah dan mengenali Negara-negara Islam. Memberikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan kepada para pelanggan yang inginkan mutu perkhidmatan yang tinggi serta tempat penginapan yang memuaskan. Objektif syarikat SUFFAH TRAVEL & TOURS SDN BHD  ditubuhkan adalah seperti berikut:

1.  Menjadi platform kepada Umat Islam untuk mengikuti program pengembaraan ke seluruh dunia.

2.  Membantu dengan cara profesional kepada jemaah yang ingin menunaikan ibadah ke Tanah Suci Mekah.

3.  Memberi mutu perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan.

4.  Memberi kepuasan kepada pelancong Muslim ke destinasi yang diingini.

5. Seterusnya kami percaya dapat mengembangkan lagi prospek-prospek pekerjaan dalam  industri pelancongan negeri khususnya dan negara amnya. Kami percaya melalui jaringan perniagaan yang kami jalinkan dengan pelanggan kami selama ini akan membantu dalam proses perkembangan kami untuk masa hadapan.

6.  Kami percaya prospek dalam industri pelancongan adalah sangat baik dan melalui Pelan Perniagaan strategik kami, peluang-peluang tersebut akan kami ambil dalam usaha syarikat untuk berkembang maju dan berdaya saing dalam perkhidmatan industri pelancongan.

VISI & MISI SYARIKAT

VISI

Untuk menjadi satu organisasi yang diterajui oleh sekumpulan usahawan yang dinamik yang mempunyai misi untuk melaksanakan visi dalam mencapai era perubahan globalisasi dan untuk pengurusan pelancongan yang boleh berdiri dengan sendiri dan memastikan perkhidmatan pelancongan boleh diterima oleh semua pihak, termasuk ahli perniagaan, korporat, institusi dan individu.

MISI

SUFFAH TRAVEL & TOURS SDN BHD adalah untuk memberikan pengalaman percutian yang unik dan menarik yang dapat memuaskan para pelanggan seterusnya mendapat perkhidmatan yang berulangan.

SUFFAH TRAVEL & TOURS SDN BHD merupakan sebuah agensi pelancongan yang profesional dengan:

1. Mendahulukan keutamaan pelanggan dalam melaksanakan perkhidamatan yang berkualiti dan sistematik.

2. Menawarkan perkhidamatan pelancongan yang sepenuhnya dengan kos yang berpatutan.

3.  Menyediakan perkhidmatan teknologi pengurusan pelancongan pada tahap yang tinggi dan menerima sebarang penyelesaian yang berkaitan dalam industri pelancongan secara keseluruhannya.

4.  Pengurusan yang professional dan bertanggung jawab melalui latihan pengurusan yang strategik melalui komunikasi pemasaran yang baik.

5.  Menyediakan perkhidmatan jualan yang inovatif melalui pelatih yang profesional dan kakitangan yang strategik melalui komunikasi pemasaran yang baik.

6.  Menyediakan perkhidmatan jualan yang inovatif melalui pelatih yang profesional dan kakitangan yang berpengalaman dalam jaringan industri pelancongan dan “semangat bekerjasama dalam pasukan”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: